Emma Steinbakken

Kjøp billett

Fredag 8. september kl. 20:00
Teatersalen

PRIS:
395,-

ARRANGØR:
Askim Kulturhus

SNACKS & DRIKKE:

KJØP Ståbillett
KJØP Sittende på Galleriet

Emma Steinbakken

Emma Steinbakken kommer til Askim kulturhus! 

Emma slo igjennom over natten i oktober 2018, da hun slapp debut-singelen «Not Gonna Cry», som har blitt avspilt mer enn 23 millioner ganger på Spotify. En fantastisk live-debut på bylarm noen måneder senere vekket interessen til en samlet musikkbransje og Emma fikk muligheten til å turnere og promotere sin musikk rundt i Europa frem til pandemien.  

Og selv om pandemien stoppet det meste av reisingen og turneringen har den nå 19 år gamle Emma i de to årene gjort ferdig videregående, rukket å bli nr 1 på Spotify og singellista her hjemme med «Jeg glemmer deg aldri», sluppet flere egne låter og samarbeidet med Matoma, Alan Walker, Robert Grace og nå sist med Broiler og Kamelen. Så fikk Emma og alle andre endelig kommet seg ut på veien igjen i sommer og har fulgt opp med egen turné høsten 2022, som blant annet solgte ut Parkteateret i Oslo. 

I oktober slapp Emma «Can’t Fight This Feeling», første singel fra sitt debutalbum som kommer i 2023. Her kommer det til å følge flere singler utover. Emma var også med på Hver Gang Vi Møtes på TV2. Det er bare å glede seg til hun kommer til Askim! 

Det er nå kun ledig billetter til ståplasser, sitteplasser er fullt 🙂

Konserten har fri aldersgrense og er et rusfritt arrangement. 

Konserten er i samarbeid med Askim og Spydeberg Sparebank og Indre Østfold kommune. Arrangementet er en del av Askimdagene. 

Etter konserten vil det bli en «etterfest» med DJ i P.M Røwdes kafé med aldersgrense 20 år.