Cornelis ballader

Lørdag 11. september 2021 kl. 20:00
Kafeen

Cornelis ballader

Kjære publikum. På grunn av den oppståtte situasjonen har vi måttet flytte forestillingen «Cornelis ballader». Billettene du har kjøpt, gjelder nå for den nye datoen lørdag 11. september 2021, kl. 20.00. Vi beklager de ulempene dette medfører for dere, og ber om forståelse for at dette er en situasjon helt utenfor vår kontroll.

Når 400 personer reiser seg mot slutten av konserten og synger unisont med på teksten « I natt jag drømte»..  Da er det håp for menneskeheten.

Cornelis Ballader er en forestilling som er inne i sitt sjette år. Den har vært godt besøkt siden starten, men har nå «tatt helt av».

Musikerne kan sole seg i glansen av fulle hus på nesten samtlige plasser og stemningen står i taket når de mest ønskede og kjære visene blandes med overraskelser fra Cornelis sin sangbok. Her byr de på allsang og latter fra tekster med humor og gode anekdoter. Det står som kontrast mot det mest finstemte låtene, og alt er fremført på et strålende vis av Peter og Stine.

Bli med polaren Per, Mördar- Anders, Cecilia, Veronica, Deidre og alt annet kjent og ukjent fra Cornelis digre sangbok.

Humor, latter og masse sang!!

Pressemelding:
Cornelis Ballader

Det spiller ingen rolle om du hørt desse viser fra før, eller om du går till konserten och møter dem for første gangen! Tekstene  er like aktuelle nu som da, og med en stor porsjon humor och gode anekdoter,  som delvis i latterkrampe setter et historiskt perspektiv over Nordisk visebølge generelt, så får du en stor opplevelse.

Konserten spenner fra det fineste og mest varsomme till det som skapar rom for allsang og en god latter. Vi kjenner mange sanger og det bys in til interaksjon.

Peter binder sammen programmet med vell utvalgte historier og «digresjoner», og er ved siden av sin rolle som trubadur en sann entertainer.

Stine sin stemme setter noen av sangerne i et nytt perspektiv da de blir fremført av henne. Sammen lager de en magisk atmosfære der du ene stunden sitter tårevåt når lengsel og savn i tekst rammer sjela di, og i neste stund kommer samme tårer da du ler så du hikster.

Det er viser som har noen år på nakken men dette, er i sitt lille format, en stor konsert som får de in i nytt lys, og ikke minst, får de att føles nye.