«Christmas Lights» med Hanne Sørvaag

Onsdag 4. desember kl. 20:00

fra 410,- til 450,-

«Christmas Lights» med Hanne Sørvaag

Hanne Sørvaag skaper julestemning av internasjonal klasse når hun besøker Askim kulturhus for første gang.

Hun har utgitt syv soloalbum som artist og låtskriver hvorav den største suksessen «Cover me» rangerte topp ti på den norske album-listen i 2011.

Som komponist er hun internasjonalt kjent for å ha skrevet hits som har solgt nær fem millioner i 70 land. Sangene «My Destiny» og «Say Hello To Goodbye» lå begge høyt på Billboard-listen i USA.

Hannes femte album «Christmas Lights» er en countryinspirert juleplate og du får høre låter fra dette albumet i tillegg til en rekke kjente og kjære julesanger. Det blir også satt av plass til flere av hennes største hits utenfor julereportoaret.

Vi gleder oss til et møte med en av Norges mest populære artister!

—————-

Hanne Sørvaag har hatt flere topp ti-singler på radio i Norge og har skrevet låter på hitlistene i Europa, USA, Asia og Australia. I 2006 ble en av låtene hennes brukt i finalen av American Idol, og med «My Destiny» nådde finalist Kathrine McPhee 2. plass på Billboards singelliste. Hannes første nr. 1-plassering på norske hitlister var «Brief and Beautiful» sunget av Maria Arredondo i 2007. Hun har skrevet for R&B-stjernen Shontelle og skapte historie da hun som første kvinne hadde to låter med i den internasjonale finalen av Eurovision Song Contest i 2010, «My Heart is Yours» med Didrik Solli-Tangen for Norge og «Shine» for Georgia.