Chris Holsten

Lørdag 14. mars kl. 20:00

Chris Holsten

Du har mest sannsynlig hørt musikken hans over radioen, og om det ma°tte være «Echo», «Mexico» eller «All About You», sa° rikker de alle like hardt i klubbfoten.

Den platinasertifiserte popkometen vant prestisjeprisen «NRJ Norwegian Artist of the Year» høsten 2018og leverte samtidig en solid femteplass i NRK suksessen Stjernekamp.

Det siste året har det unge talentet med sin soulfylte stemme, enorme meloditekke og kreative produksjon levert flere hits og spilt konserter landet rundt.

Denne høsten har han rigget seg til i studio og 2020 starter 26-åringen på TV2, som en av syv artister i niende sesongen av «Hver gang vi møtes», før singel og EP-slipp etterfulgt av en Norges-turné.

Chris Holsten gjorde seg først bemerket med sin gjestvokal pa° Broilers «Rays of Light», førsologjennombruddet kom i 2016 med «On My Own» og den pa°følgende «MEXICO» og har siden det samlet70 millioner streams.