Break the Mould

Kafeen

fra 100,- til 250,-

Break the Mould

«Break the mould» er et nytt konsertsamarbeid mellom de godt etablerte ensemblene Current og Taffelpikene. Begge ensemblene har i flere år jobbet med ny musikk, og er helt unike innenfor sitt felt. Tittelen på konserten er hentet fra Shannon Mowdays stykke med samme navn, og ble skrevet til og urfremført av Taffelpikene i 2021.

Som tittelen tilsier, handler «Break the mould» om å bryte grenser, å skape noe nytt.

Repertoaret er variert ny musikk. Konserten vil bestå av separate innslag fra ensemblene, men også samarbeid på tvers av gruppene, både med duetter og fullt blandet ensemble. Gruppene vil fremheve musikk fra norske komponister, med bl.a stykker av Pia Møller Johansen, Charlotte Piene, Shannon Mowday, Liv Andrea Hauge og Guro Kvifte Nesheim.

Taffelpikene
Lynetta Taylor Hansen