Bjarte Tjøstheim – Det går betre no

Fredag 1. oktober kl. 19:00

Bjarte Tjøstheim – Det går betre no

Kjære publikum! Grunnet den usikre situasjonen rundt Covid 19 og de nasjonale føringene blir forestillingen med «Bjarte Tjøstheim – Det går betre no» utsatt. Har du kjøpt billetter gjelder da din billett for ny forestillingsdag fredag 1. oktober kl. 19.00. Vi gleder oss til å ta dere imot på Askim Kulturhus – alt godt!

Hvordan kan man leve av å være komiker og utlevere seg selv – når man innerst inne er engstelig av natur?

Radioprogramleder, komiker og skuespiller Bjarte Tjøstheim teaterdebuterer med en personlig og selvironisk forestilling om å leve med frykt for det aller meste.

Som barn ble prestesønnen Bjarte korsfestet av kompisene sine i hagen til naboen i Randaberg. Dette barndomsminne bekreftet den indre frykten for hva livet kan føre med seg av farer og utfordringer.

I soloforestillingen Det går betre no viser Bjarte en ny side av seg selv, og forteller personlige historier fra sitt ytre daglige, og sitt indre liv. Som prestesønn med vaklende gudstro er håpet at engler skal komme for å redde han når livet er på sitt aller mørkeste. Engler med vinger, eller bare med hvit frakk.

Den største frykten er likevel å bli gal og at psykiateren skal si at han er klin kokos. Men da Bjarte først ble innlagt, viste det seg at psykiatrisk avdeling var det tryggeste stedet å være.