Barnas dag: «Barn ingen adgang! – Eksperimentshow for hele familien»

Lørdag 24. september kl. 13:00

Barnas dag: «Barn ingen adgang! – Eksperimentshow for hele familien»

Askim kulturhus inviterer til Barnas dag! Her blir det åpent hus med mange gratisaktiviteter fra kl. 11.00 – 15.00. Program for dagen kommer snart.

Showet «Barn ingen adgang! – Eksperimentshow for hele familien» vises i storsalen kl 13.00. Billetter til showet kjøper du ved å trykke på kjøp billett.

Selda, PK og Håvard fra TV-serien Barn ingen adgang elsker eksperimenter og eksplosive overraskelser. Jo villere jo bedre! Nå møtes de på scenen for å gjøre det de liker aller best: Å teste ut både nye og velkjente eksperimenter. Håvard tar med seg gitaren for å gjøre dette til en naturfagtime Selda og PK ikke har helt kontroll over.

I salen sitter du på trygg avstand til eksperimentene. Likevel er du nære nok til å kjenne lukten av svidd lycopodium, og se frykten i hvitøyet på Håvard når Selda og PK får det til å smelle som verst.

Barn ingen adgang gikk jevnt og trutt på NRK Super i fem år. Nå fenges et nytt kull med 5-12 åringer av programmet som vant Gullruten i 2014. Det er den aldersgruppen showet er laget for, men ryktet forteller at publikummere på 30+ også har stor glede av de sprelske påfunnene i både TV-serien og showet Barn ingen adgang.