“Absolute norsk” – Terje Sporsem

Lørdag 1. oktober kl. 19:00

“Absolute norsk” – Terje Sporsem

Dagens smittevernsregler (pr 7. januar) gjør det vanskelig å gjennomføre forestillingen «Absolute norsk» med Terje Sporsem, og managementet velger derfor å flytte forestillingen. Ny dato er lørdag 1. oktober kl. 19.00. Din billett gjelder da for ny forestillingsdato. Ønsker du å refundere din billett (minus billettavgift), må dette gjøres innen 14 dager, altså innen 22. januar. Ved refusjon ta kontakt via post@askimkulturhus.no oppgi navn og ordrenummer. Vi håper å se deg 1. oktober til en morsom kveld med Terje Sporsem – alt godt!

Dette er et show om verdens aller-aller beste land.

Terje Sporsem er tilbake med et standupshow der han skal prøve å finne essensen av Norge. Hva vil det egentlig si å være norsk? Er vi fortsatt blåøyde lykkejegere eller har oljen gjort oss til stappmette verdensborgere? Med et humoristisk skråblikk på nordmenn, norsk historie og nåtid vil Terje prøve å nærme seg svaret på hva som gjør oss «Absolute norsk». Dette er Terjes fjerde soloshow – og har premiere i hans 25-års jubileum som komiker. Hans tidligere show har gjort stor suksess på både scene og skjerm, og har plassert Terje som en av landets fremste og mest samfunnsengasjerte komikere.

Regi: Arvid Ones