Abrahams barn med Svein Tindberg

Mandag 7. juni kl. 19:00

Abrahams barn med Svein Tindberg

Kjære publikum! Grunnet smittesituasjonen rundt Covid 19 og de nasjonale føringene blir forestillingen «Abrahams barn» med Svein Tindberg 7. mai flyttet. Din billett gjelder da for ny forestillingsdag mandag 7. juni kl. 19.00, med samme seteplassering. Vi ser alle frem mot en lysere tid med en helt normal hverdag – alt godt!

I forestillingen Abrahams barn forteller Svein Tindberg historien om jødedom, kristendom og islam som alle gjør krav på at Abraham er deres stamfar.

Sameksistensen mellom Abrahams barn har vært konfliktfylt. Men, historien om jøder, kristne og muslimer er mye, mye mer. Det er også historien om en fruktbar kulturell, intellektuell og åndelig vekselvirkning, hvor de tre religionene har blitt rikere ved å leve tett innpå hverandre. I Abrahams barn fremhever Tindberg de verdiene som favner om og forener de tre store verdensreligionene.

Svein Tindbergs fortellerkunst har begeistret pressen og bergtatt mer enn 90 000 publikummere og i 2021 er han klar for turné!

Askim kulturhus – Smitteverntiltak