2010 – Lollywood

Onsdag 14. oktober kl. 19:00

2010 – Lollywood

«2010 – Lollywood» er en romantisk actionkomedie for folk flest!

STATSTEATRET er en gruppe etablerte skuespillere. De ønsker med sitt prosjekt «Norge 1066-2066» å «skrive» fortellingen om Norge på nytt og bringe den ut i by og bygd for et stort publikum. Den første produksjonen var «1066 – Slaget ved Stamford Bridge», og den siste blir en framtidsfabel av Norge i 2066. Planen er å lage ti forestillinger på ti år.

I Statsteatrets niende forestilling, «2010 Lollywood», ønskes publikum velkommen til vår egen samtid. Handlingen er lagt til Lahore, Pakistan.
Vi følger et norsk filmselskap i sine bestrebelser på å lage en thriller av internasjonalt kaliber. Med i det mangslungne teamet finner vi også den norske skuespilleren Shahid Khan. Filmteamet kjemper mot klokken, kreditorer, korrupsjon og konspirasjoner, samt et ublidt møte med en tiger.
Vil filmen noensinne bli ferdig?
Velkommen til en fundamental reise i skyggen av mangotrærne.
Velkommen til en historie for folk flest.